Hva er CEREC ?

Hva er CEREC ?
Hvorfor velge CEREC ?

En vesentlig fordel med CEREC er at det er sunnere enn andre restorative alternativer. I det siste, var nesten alle restaureringer gjort med gull , amalgam , eller andre metaller . CEREC bruker all- keramisk materiale som er slitesterkt og biokompatible med tennene . Med andre ord , det er trygt og er motstandsdyktig mot slitasje .

CEREC gjør også tannlegen for å spare mer av det sunne tann struktur . Tenner som ville ha tidligere gått tapt , kan nå restaurert med CEREC inlays og onlays . Dette er fordi CEREC er state-of -the -art bonding krever bare en liten mengde tann struktur for å gjenopprette tannen til den er full funksjon . I tillegg er CEREC brukes til å lage vakre skallfasetter , gjenopprette chipped eller misfargede fortenner .

En annen fordel med CEREC er at hele fremgangsmåten utføres i ett besøk , fra start til slutt . Dette betyr mindre tid på kontoret , i stolen , får skudd, og etter å ha tennene boret ! Før , får en krone betydde to besøk til tannlegen . Først måtte du gå inn for å ha tannen forberedt, et inntrykk tatt , og en midlertidig krone satt på. Noen ganger denne midlertidige ville falle av i mellom avtaler , noe som medførte en ekstra besøk for å ha det satt tilbake på . Deretter måtte returnere noen uker senere for å ha den midlertidige fjernet og permanent krone sementert på plass . Takk til CEREC , er flere turer til tannlegen ikke lenger nødvendig for å oppnå vakre og varige tannerstatninger .

Ring oss i dag for å finne ut mer om CEREC single- besøk restaureringer.
Copyright © 2016 | Sun Tannlegeklinikk | Web Design Deltawebsistem