İzmir & fritid

Sun Tannlegesenter ( Sun Dental Clinic Balcova-Izmir-Turkey) ligger i behandlingsavdelingen av Balcova Termal Hotel i Balcova, Izmir, Tyrkia. Det å være en tannlegepasient i Balcova, Izmir, Tyrkia er en annerledes opplevelse sammenlignet med det å være en tannlegepasient, for eksempel, i Alanya, kjent som en typisk turistby. Som tannlegepasient på Sun Tannlegesenter har du mange mulighteter som en turistby ikke kan by på.
IZMIR-DEN TREDJE STØRSTE BYEN I TYRKIA- DU FÅR BÅDE I POSE OG SEKK!
Izmir regnes å være den mest moderne byen i Tyrkia, ikke fordi man finner her moderne bygninger men folk har en moderne holdning til livet. Statens Opera og Ballett og Izmir Statlige Symfoniorkester har forestillinger og konserter fra oktober til mai, og om sommeren kan du komme til konserter i Efesus teateret. Det er kunstgallerier, og kinoene som viser de nyeste filmene. Du kan se eksempler av kulturskattene på Det Arkeologiske Museet og Det Etnografiske Museet i Izmir. 
 
Er du kristen, jøde, jahovasvitne eller bahai, kan du delta på gudstjenestene. Er du frimurer, så ta med losjepasset. Er du Lions eller Rotary, kan du møte dine motparter her. 
 
Det finnes mange spisemuligheter på mange av restaurantene i alle prisklasser. Dersom du er handleglad, har du basarene med en livlig og sjarmerende gammel atmosfære, samt de mest moderne kjøpesentra med ekslusive forretninger.
IZMIR SOM EN FIN BASE FOR UTFLUKTER
For våre pasienter som er her ekslusivt for tannlegebehandling hos oss, tilbyr vi private turer med skandinavisk-talende guide og for rimelige priser:
 
ORIENTERINGSTUR I STORBYEN IZMIR, Ettermiddagstur
Vi kjører gjennom de sentrale delene av storbyen Izmir og stopper ved Fløyelsborgen med fin utsikt over byen og Izmir-bukten. En fin måte for å bli kjent med mulightene i Izmir, mens du er tannlegepasient i byen.

EFESUS, Heldagsutflukt
En tur til ruinene av antikkebyen Efesus, som viser oss bl.annet hvordan det sosiale livet var for ca. 2000 år siden.
Turprisen inkluderer transport, guiding, lunsj og entre til Efesus.
***
 
INNSIKT I DET EKTE TYRKIA, Heldagstur
På denne turen besøker vi fjell-landsbyen Godence og fiskerlandsbyen Sigacik for å ha bedre innsikt i landsbylivet.
Turprisen inkluderer transport og guiding.
KOMBINER DIN TANNLEGEBEHANDLING PÅ SUN TANNLEGEKLINIKK I BALCOVA, IZMIR, 
 
TYRKIA MED ANDRE BEHANDLINGER 
I og med at vårt tannlegesenter ligger i behandlingsavdelingen av Balcova Termal Hotel som har akkumulert bred erfaring med skandinaviske 
 
pasienter, kan du benytte deg av sånne behandlinger som massasje, parafinomslag, individuell fysioterapi, gruppeøvelser i basseng, elektroterapi og hydroterapi.
 
DE TO VELKJENTE HOTELLENE EN STEINKAST FRA VÅRT TANNLEGESENTER 
 
 
 
Vårt tannlegesenter ligger i gangavstand fra de to velkjente hotellene, samt mange hoteller i alle prisklasser i byen Izmir.
 
IZMIR PRINCESS HOTEL 4*
http://www.izmirprincess.com.tr
BALCOVA TERMAL HOTEL 3*
http://www.balcovatermal.com

Dersom du vil bo på et av disse to hotellene, kan vi ordne med hotell-bestilling for våre rimelige priser.
Prisene per døgn med halvpensjon vi tilbyr er som følgende:

 I og med at vi ikke vil bli nødt til å betale et no-show gebyr, vil vi kreve at du betaler for de første tre nettene av hotelloppholdet.
Copyright © 2016 | Sun Tannlegeklinikk | Web Design Deltawebsistem