Ny Teknologi

Dagens moderne tannbehandling innebærer at vi legger vekt på å forebygge skader før de oppstår fremfor å vente til skaden har oppstått. Ny teknologi har gitt oss helt andre muligheter til å oppnå nettopp dette. Nye materialer og teknikker gjør oss i stand til å informere pasientene. Digital røntgen gjør at bildene er klare i løpet av få sekunder på dataskjermen. Digitale bilder benyttes både som dokumentasjon, og pasientinformasjon.
Smertefri tannbehandling er i dag en selvfølge. Nye bedøvelsesteknikker har også gitt oss muligheten til å sette bedøvelse uten smerte og svært ofte kan vi bedøve den enkelte tann uten at leppe og tunge blir bedøvet.

Digitale røntgen bilder

Røntgen er et viktig hjelpemiddel i moderne tannbehandling. Med en røntgenundersøkelse får vi muligheten til å se ting som kan være umulig å oppdage ellers.Dagens moderne tannbehandling legger vekt på forebyggende tiltak. Da bør vi oppdage eventuell sykdom på et så tidlig stadium som mulig. Om vi i dag hadde fulgt gammel praksis og ventet til tennene begynte å verke og gjøre vondt, ville mulighetene for tilheling vanligvis vært mye dårligere eller umulig. Ved en røntgenundersøkelse kan vi lete etter karies, lokalisere infeksjoner, kontrollere tilheling og oppdage skader på kjeveben og tenner.

Fotona Light Walker - All Tissue Laser

De raskeste Lasere i hardt vev

Med revolusjonerende Variabel Square Pulse teknologi, kan Fidelis lasere utføre de raskeste og mest konservative hulrom-forberedelse teknikker tilgjengelig.

* Revolusjonerende Variabel Square Pulse ™-teknologi: større fleksibilitet, overlegne kliniske resultater
* Super Kort Pulse: overlegen skjærehastighet i hardt vev
* Kontakt og ikke-kontakt handpieces
* Brukervennlig artikulert arm levering sikrer maksimal kraftoverføring og reduserer løpende forbruksmateriell kostnader

1. State-of-the-art teknologi:

* Tiltrekke flere pasienter
* Tilby de nyeste behandlinger
* Spare tid
* Øke praksis lønnsomhet

2. Cavity Forberedelse

* Effektiv kutting av emalje: super kort puls med høy toppeffekt
* Selektiv fjerning av karies
* Ingen bedøvelse nødvendig i de fleste tilfeller
* Mer masse-vennlig enn konvensjonell boring
* Ingen smear layer
* Øyeblikkelig sterilisering av hulrommet
* Unik sound kontroll samtidig kutte carious dentinet versus sunt dentinet
* Rengjøring av gropen og sprekker uten å fjerne friske vevet

3. Andre programmer

* Fjerning av orale lesjoner
* Frenectomy
* Crown forlengelse
* Desensitising
* Implant eksponering
* Kalkulus fjerning
* Apicectomy
* Steril bein cutting
* Oral kirurgi

4. Hvordan virker det?
Laseren energi LightWalker All-Tissue Dental Laser er kombinert med en fin vanntåke spray og blir absorbert av vev som inneholder vann, slik som tann struktur, bein og bløtvev. Dette fjerner vev uten termisk skade på omliggende eller underliggende områder.

Den `Rørkutting 'egenskaper Fidelis laser, mener at de fleste hulrom forberedelser tilfeller og noen bløtvev prosedyrer kan utføres uten bedøvelse.

Den LightWalker All-Tissue Dental Laser er den raskeste laseren i hardt vev. Det oppnår overlegen skjæring ved å kombinere tre viktige funksjoner:

* Variabel Square Pulse teknologi (inkludert Super Short Pulse-modus)
* Leddet arm levering system
* Ikke-kontakt høyhastighets handpieces

Denne unike kombinasjonen gjør at LightWalker å kutte emalje effektivt og selektivt fjerne karies, samtidig som de universelle fordelene med laser hulrom forberedelse.

Følgelig er det LightWalker en omfattende hulrom forberedelse verktøyet. Det er ikke begrenset til `karies terapi" og krever ikke en høyhastighets eller sakte fart drill for å fullføre fremre eller bakre multi-overflate hulrom forberedelse tilfeller. Dette faktum setter Fidelis bortsett fra alle andre lasere.

Den LightWalker spekter av lasere er utviklet for å møte behovene til utøvere som ønsker å tilby sine pasienter maksimale fordeler av laserteknologi.

5. LightWalker All-Tissue Dental Laser
Den LightWalker All-Tissue Dental Laser er verdens mest avanserte hardt og mykt vev tannlege laser, som omfatter alle de state-of-the-art funksjoner av Fidelis AT kombinert med en dedikert bløtdelsår laser.
Ikke bare er den LightWalker All-Tissue Dental Laser den raskeste laseren i hardt vev, er det også den mest hemostatisk og allsidige i bløtvevet av alle harde og myke vev lasere. Den Fidelis AT gir utøveren det beste fra begge verdener i én frittstående enhet. Uovertruffen allsidighet i mykt og hardt vev
Bruksområder inkluderer:
* Omfatter alle standard LightWalker funksjoner og programmer
* Utvidet utvalg av soft-vevet programmer
* Komplett hemostase: bedre enn ErCr: YSGG & Er: YAG
* Anestesi gratis bløtdelsår kirurgi i en rekke saker
* Endodonti
* Er Periodonti
* Hard og mykt vev krone forlengelse
* Implantatkirurgi
* Desensitising & forbedrede fluor behandlinger
* Oral kirurgi

İntraoral kamera - Digitale Bilder

 Vi bruker to ulike kameratyper ved vår klinikk. Et intraoralt kamera er egnet til å ta bilder av enkelttenner og brukes mye under behandlingen som dokumentasjon av de prosedyrer vi har brukt. I tillegg har vi også et ekstraoralt kamera som brukes når vi skal ta større utsnitt, for eksempel smilebilder før og etter en estetisk behandling eller ved fargeuttak til keramiske kroner.
Dagens moderne teknologi har også gitt oss muligheten til å ta i bruk digitale bilder. 
Røntgen har lenge vært et viktig verktøy for å kunne oppdage skader i tenner og kjeveben. Men det er ikke alt vi kan se på røntgen. Tenners utseende, form og farge er vanskelig å gjengi på et røntgenbilde. 

I tillegg er tannlegeutdannelsen i dag også mer fokusert på å undervise i sykdommer i hele munnhulen og ikke bare i tennene. Dette betyr at vi ved en undersøkelse også er nøye med å undersøke bløtvevet i munnen som f.eks tungen og kinnslimhinnen. Finner vi forandringer i disse områdene er digitalt foto et nyttig verktøy for å kunne konsultere andre spesialister i nettverket vårt eller for å kunne ha som referanse ved senere kontroller.


Digitale bilder er en viktig del
av en moderne praksis.
Her et eksempel på bilder
som sendes via krypterte
kanaler på internett til det
tanntekniske laboratoriet

Ved fremstilling av keramiske kroner eller laminater er kommunikasjon med tanntekniker svært viktig for å få et vellykket resultat. Digitale bilder er et viktig hjelpemiddel i denne kommunikasjonen.
Digitalt foto gjør det også mye enklere å informere deg om det vi finner ved en undersøkelse.

Bildene lagres i journalen i minst 10 år og er en viktig del av vår dokumentasjon.

Panorama røntgen Panorama røntgen

Panoroma røntgen er et digitalt røntgenapparat som fotograferer hele kjevepartiet på pasienten

Smertefri bedøvelse med sleeperone

I dag har vi muligheten til å kunne si at all tannbehandling skal foregå uten smerter. Med sleeperone kan vi bedøve en enkel tann uten at leppe og tunge er bedøvet i mange timer etterpå. Erfaringene så langt har vært veldig positive. Prinsippet bak bedøvelsesteknikken er at det brukes en digital pumpe som doserer bedøvelsesvæsken svært langsomt inn i vevet rundt tannen. Studier som har vært gjort med denne teknikken viser at pasientene knapt merker at bedøvelsen settes

Air-Flow på tennene - fjerner belegg effektivt og smertefritt

Vi tilby også Air-Flow hos oss. Puss med air-flow er en meget effektiv og smertefri måte å fjerne misfarginger og belegg. Det er en spray av luft vann og natriumbikarbonat som føres rundt tannen og gir et forbløffende godt resultat. Tennene blir hvitere og renere på en enkel måte!
Copyright © 2016 | Sun Tannlegeklinikk | Web Design Deltawebsistem